Stoutmoedig aan de slag!
13 juni 2014
Beelden worden zes keer sneller begrepen
2 september 2014
Toon alles

Vakantie, tijd voor inspiratie

Vakantie, tijd voor inspiratie

Het is mooi weer, de drukte is voorbij, tijd voor vakantie. Doordat je eindelijk ontspannen bent, komen vaak de beste ideeën. Je hebt eindelijk tijd om na te denken in plaats van dat je geleefd wordt. Want waar sta je op het moment met je bedrijf, en is dat waar je wilt zijn. Waar liggen nog kansen en mogelijkheden en hoe kan je die benutten. Neem een boekje mee op zak zodat alles wat voorbij komt je meteen op kan schrijven zodat je het niet vergeet.

Leuk om over na te denken en op te schrijven:
– Waarom ben je ooit gestart met je bedrijf?
– Wie of wat heeft je geïnspireerd om dit te doen?
– Wat zou je nog graag willen doen?
– Bedenk een manier. Met elk stapje kom je weer dichterbij.

Als nieuw bedrijf ben ik volop bezig met nadenken over wat ik wil en welke richting ik op wil. Mijn werk is mijn hobby, dat is al 1. Maar daarnaast wil ik ook iets kunnen bijdragen. De wereld een stukje beter en leuker maken. Naast mijn overige werkzaamheden ga ik daar de komende tijd mee bezig. Op zoek naar een leuk project waar ik lekker stoutmoedig mee bezig kan. Daarnaast zijn er verschillende interessante bedrijven waar ik graag een keer een bakje mee wil drinken.

En wat zijn jouw plannen? Heb je al ideeën over hoe je op de economie die nu in een stijgende lijn gaat mee kunt liften?

Een mooi stukje wat ik tegen kwam: “Bepaal wat je wilt. Neem dat idee en denk eraan, droom erover en leef ernaar. Laat je hersenen, spieren, zenuwen, elke deel van je lichaam, er vol van worden en leg alle andere ideeën naast je neer. Dit is de weg naar succes. Dit is de manier waarop giganten worden gecreëerd.”

Ik wens je heel veel succes, maar vooral een fijne vakantie. Ik werk nog even door, ook al voelt het niet als werken.

~ Mariëtte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *