Over mij

Ik ben Stoutmoedig, Mariëtte Dantuma

Ik ben ongelooflijk nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen waardoor ik verschillende disciplines zowel offline als online eigen heb gemaakt. Ik ben continue in ontwikkeling met het bedenken van nieuwe oplossingen. Bedrijven écht verder helpen en daarbij ook mijn kennis te delen vind ik geweldig om te doen.

Het creëren van geluk en vrijheid vind ik heel erg belangrijk. Om vervolgens daarmee anderen niet alleen te inspireren maar ook de knowhow en tools te geven om dit te realiseren.

Ieder bedrijf is uniek. Je moet het alleen leren te zien. Daarom bied ik mijn diensten op verschillende manieren aan. Goede pakketten, trainingen en maatwerk waar je als bedrijf mee verder kan. Het creëren van een super goede krachtige basis waar jij op verder kan bouwen.

Waar ik heel gedreven van word

Voornamelijk bedrijven en organisaties die gericht zijn op het maatschappelijke aspect en/of de natuur. Meer begrip en ruimte voor elkaar, zodat mensen zich vrij en blij voelen én de wereld een mooiere plek wordt om in te leven.

Ik leer jou graag kennen

Mijn manier van werken is eerder persoonlijk dan zakelijk te noemen. Ik werk met gevoel. Het is voor mij heel belangrijk om de persoon te kennen die achter het bedrijf zit. Ik vind mensen en hun drijfveren mega interessant en loop helemaal warm van iemand zijn passie en enthousiasme.

We doen het samen

Ondernemen moet vooral ook leuk zijn. En dat doe je met elkaar. Bij mij is de klant geen koning. Ik vind dit een ouderwetse gedachte. We kunnen elkaar helpen. Daarin is de één niet meer of minder dan de ander. Het is een samenwerking. Ik kan iets voor jou doen en jij iets voor mij, of dat nou in diensten of financiële middelen is. Laten we er iets moois van maken!

Oog voor elkaar en de wereld

Goede en eerlijke relaties, transparant, oog voor milieu, omgeving en elkaar. Een paar belangrijke punten waar ik rekening mee hou en bij elke bedrijfskeuze in overweging wordt genomen. Zo worden de juiste keuzes gemaakt. Want waarom zijn we op deze wereld, alleen om geld te verdienen? Absoluut niet. Ook om een verdere bijdrage te kunnen leveren.