Stoutmoedig on the road | Vlog 2 | Feest, gezelligheid en een missie
26 augustus 2019
Dit is het resultaat van…
8 maart 2020
Toon alles

Erectieproblemen en altijd moe zijn

Ja… tijdens mijn werk kom ik het e.e.a. tegen. Je zal je afvragen… hoe kom je in hemelsnaam erectieproblemen tegen tijdens je werk? Dat ga ik je nu vertellen.

Voor klanten doe ik wel vaker een zoekwoordenonderzoek. Dat geeft namelijk hele mooie inzichten in waar behoefte naar is of waar problemen liggen. Het geeft hierdoor zelfs inzichten over hoe je de basis van je bedrijf kan inrichten qua doelgroep en aanbod.

En vandaag… schrok ik. Waardes van rond de 50… 100 p/m, is gemiddeld wat ik tegenkom qua zoekopdrachten. Maar vandaag kwam ik hele andere waardes tegen…

Vermoeidheid > 47.264
Erectieproblemen > 15.909
Chronische vermoeidheid > 5.678
Altijd moe > 3.621
Extreme vermoeidheid > 2.588
Hoe ontspannen > 1.674
Geen zin in seks > 670

Tranen spatten me in de ogen… al die mensen… die zo moe zijn en niet meer kunnen genieten van het leven!

En dan ben ik zo blij met het werk wat ik doe. Want ik voel in m’n hart dat ik al deze mensen wil helpen. Maar natuurlijk kan ik niet alle mensen met problemen helpen. En hoef ik dat ook niet eens alleen te doen. Want daar zijn alle coaches en therapeuten voor… want jullie zijn nodig. Heel hard nodig. Jullie helpen op jullie manier en ik op de mijne. Ik help jullie de doelgroep ook echt te bereiken en tot actie aan te zetten.

Als jouw wens om te helpen nog op de plank ligt, dan is het echt tijd om deze af te stoffen en de plek te geven waar het wel van waarde is. En als je bang bent dat je niet genoeg klanten zal krijgen, kijk dan weer even naar bovenstaande cijfers. En zo zijn er veel meer cijfers! Met een goede strategie zijn deze mensen te bereiken zodat ze geholpen kunnen worden!

Maar, het is wel van belang dat je een specifieke doelgroep gaat kiezen. Iedereen heeft een doelgroep die het beste aansluit, ook al denk je nu van niet. Dit is belangrijk omdat iemand moet kunnen voelen dat jij begrijpt wat er gaande is. Je legt niet zomaar alles bij iemand neer. Het is kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat iemand jou als expert op dat gebied ziet.

Het mooie van dit onderzoek vind ik ook weer hoe een veel voorkomend probleem ineens aan het licht komt. Een probleem waar veel mensen mee worstelen. Voor zichzelf houden. Zich vreemd of gek voelen. En zo des te meer geïsoleerd raken. Terwijl er een hele groep mensen is die hetzelfde probleem hebben. Dat is toch een heel fijn gevoel… dat je niet alleen bent.

Ik wens iedereen het gevoel dat ze niet alleen zijn. En ik wens iedereen een goede coach of therapeut zodat ze weer volop kunnen genieten van het leven. Heel erg fijn dat ik hier vervolgens weer bij kan helpen. Als een soort tussenpersoon. Zodat het één het ander bereikt. Daardoor maakt mijn hart sprongetjes.

Wil jij stappen maken? Neem contact met me op. Want ik kan jou helpen zodat jij weer anderen kan helpen.

Vrije blije èn liefdevolle groet,

Mariëtte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *