Diensten

Ik kan je helpen met:

…jouw kracht te vinden en je te begeleiden in het ondernemerschap.
….de doelgroep te raken door een visuele identiteit.
…de doelgroep te overtuigen d.m.v. een website of folder.
…de juiste middelen in te zetten d.m.v. een goed plan.
…zichtbaar te worden d.m.v. een campagne.

…met een fantastisch website pakket van De Online Bouwerij!
Verkoop je diensten, producten of 
kennis.

Ik leer je om te springen en geef je hele goede redenen om te springen.
Jij moet alleen wel de eerste stap zetten.
Bel, mail of app mij via 06 1567 8741 of mariette@stoutmoedig.nl.

De juiste uitrusting, offline & online

Voor zowel offline als online ben je hier op de juiste plek. Misschien wil je nieuwe wegen ontdekken met een campagne. Of de basis versterken met een goede website, logo of folder. Voor elke vraag is een oplossing. Er zijn volop kansen en mogelijkheden, je moet ze alleen zien en weten te pakken.

Nieuwsgierig naar verschillende projecten? Bekijk het portfolio.

Ontwerp

De juiste uitstraling, passend bij het doel. Dat is meer dan alleen een paar mooie vormen en beelden bij elkaar. Stoutmoedige ontwerpen hebben diepgang en gevoel. Dit komt doordat er automatisch vanuit een concept gedacht wordt, klein of groot. Het gaat om jouw identiteit. En dat hoort te passen als een perfect op maat gemaakte jas waarin je jezelf durft te laten zien.

Concept

Een goed concept zorgt voor een eigen en unieke identiteit. Het verteld een verhaal. Jouw verhaal en dat van het bedrijf. Alles perfect op elkaar afgestemd, krachtig en eigen. Stoutmoedig denkt mee, tot in de kleinste puntjes. Een extra duwtje de juiste kant op. Een ander denkpatroon. Even die kaders loslaten. Om zo tot een creatief concept te komen waardoor het bedrijf of organisatie bezieling krijgt, en iets waar je buurman zeker niet mee rond zal lopen.

Strategie

Doelgericht recht op de doelgroep af. Met de ontwikkelingen die constant doorgaan blijft dit interessant. Wat is de doelgroep, de boodschap, de middelen die hiervoor ingezet kunnen worden. Stoutmoedig denkt mee, ook buiten de lijntjes. Door een goede strategie wordt er richting gegeven aan alle activiteiten.

Marketing

Het vermarkten van een product, het positioneren van een bedrijf, het optimaliseren van de zichtbaarheid. Stoutmoedig gaat op een doortastende en creatieve manier te werk. Nieuwe mogelijkheden worden bekeken. Offline & online worden niet los van elkaar gezien. Het gaat om 1 verhaal die via verschillende kanalen verteld wordt. Dit is waar de kracht van Stoutmoedig ligt. Met kennis van alle verschillende disciplines kan alles op een krachtige en éénduidige manier toegepast worden.

Website

Tegenwoordig is het hebben van een website een must. Maar dat niet alleen. Een website waar je flink wat jaren mee vooruit kan, een goed systeem, een pakkend ontwerp, een website die het doel bereikt wat u voor ogen heeft. Dit lijkt vanzelfsprekend maar toch is dat niet het geval. En als dat wel het geval is dan zit daar in de meeste gevallen een flink prijskaartje aan. Stoutmoedig heeft hier een oplossing voor. En mocht dit niet jouw oplossing zijn dan wordt er een oplossing compleet op maat gemaakt.

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Iedereen doet het, googlen. Daarom is het zo belangrijk om juist daar vindbaar te zijn. Daar zijn veel verschillende manieren voor. U kunt hier verschillende kanalen voor inzetten. Via een organische (onbetaalde) manier is er veel mogelijk, meer dan u denkt. Bekijk ook de online pakketten.

Via bepaalde zoekwoorden wilt u zo hoog mogelijk in Google komen. Lukt dit niet via de organische manier dan kan Google Advertising (SEA) in worden gezet. Afhangend van uw budget kunt u prominent in beeld komen bij Google.

Social media

Social Media is niet meer weg te denken tegenwoordig. Je kan het geweldig inzetten voor je marketing.

E-mailmarketing

Door middel van een nieuwsbriefsysteem kan op een directe manier met klanten gecommuniceerd worden. Hierdoor wordt iedereen op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en acties. Voor een optimale klantenbinding. Uit onderzoeken blijkt dat het zeer doeltreffend is en gewaardeerd wordt.