Strategie

Strategiesessie

Je wilt werken aan jouw droombedrijf. Maar… wat is van belang. Want er is ontzettend veel wat je kan doen als ondernemer. Je kan met hagel schieten in de hoop dat je iets raakt. Maar het aanbrengen van focus is veel beter. Geld èn tijd zijn beide super waardevol. Ik kan je in 1 sessie al veel meer richting geven zodat je weet waar voor jou kansen liggen en hoe je hierop in kan spelen.

Coaching

Vind jouw kracht (wat & wie)

Je wilt verschil maken en impact creëeren. Maar om te ontdekken waar jij exact verschil kan maken is vaak lastig. Ik help je met het vinden van jouw unieke kracht en voor welke specifieke doelgroep je die kan inzetten. Als je dit duidelijk hebt dan zul je merken dat het ondernemen ineens moeitelozer gaat. Je voelt je krachtig door de basis die is neergezet. Je weet waar je voor staat. En komt tot de mooie ontdekking… dat er ineens geen concurrentie meer is.

Ontwerp

Visuele identiteit (huisstijl)

90% van de keuzes worden in het onderbewustzijn gemaakt

Door het onderbewustzijn worden afbeeldingen en illustraties sneller verwerkt dan tekst. Visuele informatie wordt 600.000x sneller opgenomen, daarom is het zo belangrijk!

Ik speel daarop in met mijn ontwerpen. Zo kan het zijn dat ik van 5 verschillende beelden 1 beeld maak zodat de juiste emotie opgeroepen wordt en een groot deel van het verhaal van jouw bedrijf verteld wordt. Iemand wordt geraakt op verschillende manieren.

Zo krijg je een volledig eigen en onderscheidende visuele identiteit voor je bedrijf. En niet iets wat al vaak voorbij komt. Ik hou rekening met jou als persoon, het bedrijf, de boodschap, het doel en de doelgroep.

Ontwerp & webontwikkeling

Onderscheidend online

Verkoop je diensten, producten en/of kennis

Een website kan alleen informatief zijn. Als een visitekaartje met informatie. Maar het kan nog veel meer doen. Het kan iemand raken, inspireren, activeren. Een website is jouw online platform. Deze basis hoort goed te zijn en met je mee te kunnen groeien.

Ik werk heel visueel. Want dat werkt. Je moet met een website iemand mee kunnen nemen in jouw verhaal. Om er vervolgens voor te zorgen dat ze de eerste stap zetten.

Daarnaast zijn er zijn regels en wetten. Zoals de AVG. Ik ben hiervan op de hoogte en begeleid je hierbij. Ik hou meteen rekening met de volledige funnel, e-mailmarketing en de marketing. Ik ontzorg je hierin. Ik denk met je mee. Ik bedenk de dingen zelfs voor je. Maar kijk ook hoe het zo makkelijk mogelijk voor jou gemaakt kan worden.

Strategie & Coaching

Maak jouw marketingmachine | Funnel
(wanneer & wat)

Je doet keihard je best. Doet al zoveel van wat iedereen roept wat je moet doen. Maar toch? Nieuwe klanten? Nauwelijks. Frustrerend. Je investeert tijd. Je investeert geld. En het is de bedoeling dat dit ook weer terug komt.

Een marketingfunnel begeleid iemand van a naar b. En b is het afnemen van jouw dienst. Jouw high-end product. Veel bedrijven beginnen met het aanbieden van dit product. Maar er zijn simpelweg verschillende tussenstappen nodig. Hier komt niet alleen de juiste marketing bij kijken. Of verschillende technische snufjes. Maar ook psychologie. Want je begeleid iemand door een heel proces heen. Dit proces kan volledig automatisch ingeregeld worden. En op een hele effectieve manier. Bij een goede funnel komt echt alles kijken. 

Van bezoeker naar klant. Van low-end tot high-end.

Coaching

Leer communiceren met jouw doelgroep
(waar & hoe)

Wat zet je in een blog. Wat plaats je via social media. Wat zet je in een nieuwsbrief. Wanneer is adverteren effectief. Wat kan je net zo goed niet doen omdat het simpelweg een verspilling van je tijd en energie is. En hoe kan je die tijd en energie veel beter besteden. Wat heeft resultaat. Welke stappen moet je vooral niet overslaan, stappen die over het algemeen standaard vergeten worden. En hoe mis je geen kansen in de vormgeving hiervan en de woorden die je gebruikt. Ben je klaar met aanmodderen? Laat me je helpen.

Mooie woorden

Mariëtte heeft mijn website en huisstijl ontworpen dit jaar. Na twee jaar zonder huisstijl en website zelf gedaan, wist ik dat het nu tijd was voor een professionele look. De basis stond nu - de binnenkant - dus nu was het tijd voor de buitenkant. Wat was het fijn werken met Mariëtte! Ze voelde me goed aan, stelde goede vragen waardoor ze echt meer te weten kwam over mij en mijn bedrijf. Het gaat bij haar niet alleen om een mooi plaatje, maar om jouw visie en missie visueel te vertalen. Dat heeft ze voor mij perfect gedaan, alles klopt. Ik kon hierin ook mijn eigen ideeën aandragen (dit deed ik dan ook veelvuldig, vast tot vervelens aan toe soms, maar dit liet ze op geen enkele manier merken ;-)) en Mariëtte nam dit mee. Zo is een prachtige website en huisstijl ontstaan, waar ik nog lang mee vooruit kan! Omdat ze de website in Wordpress heeft gebouwd, kan ik nu heel makkelijk zelf aanpassingen doen. Ik kan haar van harte aanbevelen!! Dankjewel Mariëtte!!

Wytske Bouwma

De Zingcoach

Mariëtte levert geen website, zij levert een beleving

Toen Mariëtte bij me kwam had ik verwacht dat ze me zou gaan vragen wat voor kleuren, afbeeldingen en lettertypen ik zou willen voor mijn site. Maar ik was aangenaam verrast over haar aanpak. Ze vroeg helemaal niet wat mijn wensen waren, maar wilde daarentegen alles weten over mij als persoon, mijn ambities, mijn drijfveer, mijn idealen voor mijn bedrijf plus toekomst, en de achtergrond van het tot stand komen daarvan. Mariëtte levert geen website, zij levert een beleving. Zij vindt precies uit wat de essentie is, en sluit daar de website op aan. Daarnaast is het ook nog eens een fantastisch mens om mee te werken: gezellig, plezierig, leergierig, en vol passie en enthousiasme. Waar ik ook echt zo ontzettend blij mee ben is het logo dat zij voor mij heeft ontworpen. Het sluit naadloos aan op alles waar ik in geloof en voor sta. Ze heeft nauwkeurig geluisterd en mijn idealen grafisch prachtig verwoord. Mariëtte heeft met hard werken en deskundigheid alles verwerkt in mijn website wat ik graag wilde (en ik wilde best wel veel, zowel voor als achter de schermen). Mariëtte, dankjewel! Voor je geduld, je inzet, je humor en je enthousiasme! Je hebt me heel erg blij gemaakt met mijn prachtige website. Je bent een ware kunstenares, een vakvrouw, en een powervrouw. Ik hoop dat er nog heel veel anderen zo verstandig zijn om jou in te schakelen, en ik wens jou een supersuccesvolle toekomst met jouw mooie bedrijf.  

Tanja Nab

Slankinzicht

Ik wil je bedanken voor de strategiesessie. Je openheid, je enthousiasme en je bevlogenheid verwarmen me. Ik kon vrijuit spreken over wat mijn hindernissen en valkuilen van mijn bedrijf. Ik heb het als zeer waardevol ervaren en ben je erg dankbaar!

Sander Veenstra

Grienskip

Persoonlijk, snel, betaalbaar en het is gewoon heel erg leuk om met haar samen te werken!

Mijn wens voor een geheel vernieuwde website mét professionele webshop heb ik bij Stoutmoedig neergelegd. Waarom? Omdat ik Mariëtte al een beetje kende en omdat haar aanpak mij direct aansprak. Maar hoe pak je zoiets dan aan? Want ja………. ik had nogal wat noten op mijn zang. Ik wilde nl. een site waarin beleving, passie, proeverijen, evenementen en vooral sfeer een grote rol speelt en waarbij ook ruimte is voor een overzichtelijke webshop met mijn producten. Het was fijn dat Mariëtte al een paar templates kant en klaar had zodat ik kon kiezen wat het beste bij mij paste. Mariëtte heeft vervolgens de basis klaar gemaakt en ik heb het zelf verder uitgebouwd. Natuurlijk kwam ik een aantal dingen tegen die ik graag anders wilde. Ook dat is geen probleem! Voor de shop heb ik gekozen voor een paar extra plugins, zodat mijn specifieke wensen konden worden ingevuld. Vooral de verzending was bij mij wat complexer. Maar door een andere plugin te gebruiken is dat opgelost en kunnen mijn klanten kiezen voor verschillende verzendmethodes in hun postcodegebied. Nieuwsgierig? Neem maar eens een kijkje op www.waijenbergwijnadvies.nl en zie hoe mooi en functioneel het is geworden. Echt…….. bestellen is een eitje voor mijn klanten. Ik kan me voorstellen dat je nu wel meer wilt weten over de webshop pakketten van Stoutmoedig. Bel Mariëtte en vraag haar naar de mogelijkheden. Heus……. het is niet zo ingewikkeld als je misschien denkt!  

Petra Waijenberg

Waijenberg Wijnadvies